Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıklı cadde görmek

Rüyada ışıklı cadde görmek

Rüyada ışıklı cadde görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, sıkıntı yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ışıklı cadde gördüyseniz:

  • Size imkansızı vaat eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ışıklı cadde görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada geniş caddeler görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada caddeden geçmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada caddeden karşıya geçmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada caddede yürümek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, yeni işlere atılacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işarettir.

Rüyada kalabalık cadde görmek rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, acı tecrübeler edineceğine tabir olunur.

Rüyada cadde süpürmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına işarettir.

Rüyada büyük cadde görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments