Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada ışıklar görmek

Rüyada havada ışıklar görmek

Rüyada havada ışıklar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, imkânlarının azalacağına, başına türlü işler geleceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada havada ışıklar gördüyseniz:

  • Yok yere problem aramak yerine, işlerin hallolmasını sağlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada havada ışık görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havada ışıklar görmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parlak beyaz ışık görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada güneş ışık görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, sinirlerinin yıpranacağına işaret eder.

Rüyada camide yeşil ışık görmek önemli kişi haline geleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada evin içinde ışık görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, yardımcı olmayacağına işaret eder.

Rüyada ışığa yürümek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına inanılır.

Rüyada çok ışık görmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments