Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kenan ışığı görmek

Rüyada kenan ışığı görmek

Rüyada kenan ışığı görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına alamet eder.

Rüyada kenan ışığı gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz veya sunabileceğiniz çok şey var, harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada kırmızı ışıkta durmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işarettir.

Rüyada ışığı kapatmak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nurlu bir ışık görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta ışık görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada göze ışık tutmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada türbede ışık görmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, hayattan yana keyif bulacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine işarettir.

Rüyada telefon ışığı görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde ışıklar görmek güzel günler için yaşayacağına, zor günlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments