Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aydınlık ışık görmek

Rüyada aydınlık ışık görmek

Rüyada aydınlık ışık görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, zararlarını telafi edeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada aydınlık ışık gördüyseniz:

  • Geyik muhabbeti eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada aydınlık ışık görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada geceyi aydınlık görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada aydınlık oda görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada evi aydınlık görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine işaret eder.

Rüyada aydın ismini görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına delalettir.

Rüyada aydınlık yolda yürümek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada sabah aydınlığı görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kısmetlerin azalacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa geçmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments