Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıklı bina görmek

Rüyada ışıklı bina görmek

Rüyada ışıklı bina görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ışıklı bina gördüyseniz:

  • Fazla gururlu olmanız nedeniyle kendinizi köşeye sıkışmış halde bulabilirsiniz.

Rüyada ışıklı bina görmek malının ve aşının da çoğalacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, makamının sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ışıklı ayakkabı görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, ondan faydalanacağına işarettir.

Rüyada mavi renk ışık görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, güzel bir haber almaya, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada çok ışık görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ışıklı havuz görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde yeşil ışık görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın ışık görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına alamet eder.

Rüyada bir ışık görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments