Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ışık görmek

Rüyada altın ışık görmek

Rüyada altın ışık görmek hayırlı işlerde yer alacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kolay yollardan kazanacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada altın ışık gördüyseniz:

  • Alınganlığınız yüzünden ani hemen hemen her şeyine itiraz edip, kusur bularak çevrenizi sinirlendirebilirsiniz.

Rüyada altın ışık görmek dertlerin dermanının bulunacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada altın rengi ışık görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet eder.

Rüyada ışıklı kapı görmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, yüksek mertebeye geleceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada ışıklı görmek büyük bir gelir toplayacağına, yollarını ayıracağına, işinde itibar edineceğine alamet eder.

Rüyada ateş ışığı görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ışıkları yakmak evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada ışık açmak işlerinin günden güne azalacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Rüyada ışıklı cadde görmek yokluk içine düşeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments