Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ışık görmek

Rüyada bir ışık görmek

Rüyada bir ışık görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, ilerleyemeyeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir ışık gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilimler yaşansa da, kısa sürecek, takılmamalısınız.

Rüyada ışık söndürmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına delalet eder.

Rüyada ışıklı mezar görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalettir.

Rüyada karanlığın içinde ışık görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada ışıklı görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada fener ışığı görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ışıkların söndüğünü görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ışıklı çiçek görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, değer göreceğine işaret eder.

Rüyada çok parlak bir ışık görmek sıkıntıların biteceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments