Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde yeşil ışık görmek

Rüyada gökyüzünde yeşil ışık görmek

Rüyada gökyüzünde yeşil ışık görmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, mallarının eksileceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yeşil ışık gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da projeyi tamamlamak için üzerinde çalıştığınız veya tecrübe ettiğiniz şeyleri yararlı hale getirmeye çalışabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde yeşil ışık görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde sarı ışık görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, suçlamalardan aklanılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde ışıklar görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde beyaz ışık görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde kırmızı ışık görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, başarısının düşeceğine, anlaşmalardan cayılacağına delalet eder.

Rüyada gece gökyüzünde ışık görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, işinin başından ayrılmayacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde mavi ışık görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde parlak ışık görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, borçlarının kalmayacağına, kişinin hayatının değişeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments