Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok ışık görmek

Rüyada çok ışık görmek

Rüyada çok ışık görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, insanları sakinleştireceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, işlerin rast gideceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok ışık gördüyseniz:

  • Tartışmaların ortasında kalırsanız, sessizliğinizi korumaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada gökte ışık görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada elinde ışık görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ışıklı kelebek görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı ışıkta geçmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada aydınlık ışık görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına işaret eder.

Rüyada caminin ışıklarını görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada ışığı açmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde ışıklar görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, zor durumlarda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments