Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk ışık görmek

Rüyada mavi renk ışık görmek

Rüyada mavi renk ışık görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hayatının iyileşeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk ışık gördüyseniz:

  • Siz cisimleştirmeye çalışmadan yeni bir oluşumun öylece gözler önüne serilmesine izin vermenizde fayda var.

Rüyada mavi renk ışık görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, farklı kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi ışık görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi ışıklar görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde mavi ışık görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde renkli ışıklar görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli ışıklar görmek aile huzurunuzun bozulacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine inanılır.

Rüyada renkli ışık görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkli ayakkabı görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments