Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıkları yakamamak

Rüyada ışıkları yakamamak

Rüyada ışıkları yakamamak yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ışıkları yakamamak gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi, işinizi büyütmenizi veya genel anlamda ilerlemenizi sağlayacak konulara odaklanmalısınız.

Rüyada ışıkları yakamamak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine alamet eder.

Rüyada ışık yakamamak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ışığı yakamamak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisi tarafından yakalanmak çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada balık yakalamaya çalışmak aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada kanser hastalığına yakalandığını görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine rivayet eder.

Rüyada polis yakalanmak hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden kaçarken yakalanmak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments