Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışık yakamamak

Rüyada ışık yakamamak

Rüyada ışık yakamamak sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ışık yakamamak gördüyseniz:

  • Yavaş ilerlemelisiniz.

Rüyada ışıkları yakamamak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına delalet eder.

Rüyada ışık yakamamak arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına işarettir.

Rüyada ışığı yakamamak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada balık yakalayıp yemek bahtının açık olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işarettir.

Rüyada terörist tarafından yakalanmak maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada hırsızlık yaparken yakalanmak yaşamının daha kolay hale geleceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaka iğnesi görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada birinden kaçarken yakalanmak işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, iftiraya uğrayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments