Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıkları açmak

Rüyada ışıkları açmak

Rüyada ışıkları açmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, gelişim içine gireceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada ışıkları açmak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınızın rehberliği size yardım edebilir.

Rüyada ışıkları açmak hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine delalettir.

Rüyada ışık açmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta ışık açmak kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin ışıklarını açmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ışığı açmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine işaret eder.

Rüyada çok parlak bir ışık görmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, azalacağına işarettir.

Rüyada uçan ışık görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada pembe ışık görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments