Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok parlak bir ışık görmek

Rüyada çok parlak bir ışık görmek

Rüyada çok parlak bir ışık görmek onu darda bırakmayacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada çok parlak bir ışık gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Rüyada gökyüzünde parlak ışık görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada çok parlak ışık görmek tatsızlıkların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada parlak beyaz ışık görmek arif kimselerden sayılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada çok parlak bir ışık görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada parlak ışık görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına işarettir.

Rüyada beyaz parlak ışık görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada parlak ışıklar görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok parlak ay görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments