Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışığı açmak

Rüyada ışığı açmak

Rüyada ışığı açmak zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalet eder.

Rüyada ışığı açmak gördüyseniz:

  • Konuşmalar esnasında kelimeleri seçerek kullanmalısınız.

Rüyada ışık açmak makbul olan mallar edineceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, onlardan fayda göreceğine işarettir.

Rüyada evin ışıklarını açmak emellere ulaşılacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ışıkları açmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, hedeflerini tutturacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ışığı açmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta ışık açmak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada gece gökyüzünde ışık görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına delalet eder.

Rüyada ışıklı havuz görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına inanılır.

Rüyada telefon ışığı görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, genç kimselere eğitim vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments