Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışık böceği görmek

Rüyada ışık böceği görmek

Rüyada ışık böceği görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sağlığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada ışık böceği gördüyseniz:

  • Parasal olduğu kadar duygusal açılardan da şanlısınız.

Rüyada ışıklı böcek görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ışık saçan böcek görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada ışık böceği görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına rivayet eder.

Rüyada ay ışığını görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada ışık yandığını görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yeşil ışık görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada yeşil ışıkta geçmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına tabir olunur.

Rüyada renkli ışıklar görmek borçların gittikçe artacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments