Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ışıkta geçmek

Rüyada yeşil ışıkta geçmek

Rüyada yeşil ışıkta geçmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ışıkta geçmek gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler iyi hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada yeşil ışıkta geçmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla kırmızı ışıkta geçmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kırmızı ışıkta geçmek ayıplanacağına, giderlerin artış göstereceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada kırmızı ışıktan geçmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ve kırmızı ışık görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil ışık görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada yeşil trafik ışığı görmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada camide yeşil ışık görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments