Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışık yandığını görmek

Rüyada ışık yandığını görmek

Rüyada ışık yandığını görmek alım gücünü yitireceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, ters giden durumların düzeleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada ışık yandığını gördüyseniz:

  • Şimdilik müdahale etmemekte fayda var.

Rüyada evde ışık yandığını görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ışık yandığını görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine inanılır.

Rüyada ışıkların yandığını görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ışığı yakamamak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına delalet eder.

Rüyada ışıklı uçak görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada ışık görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, yolunun açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde ışık görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada karanlıktan ışık görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments