Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıklı böcek görmek

Rüyada ışıklı böcek görmek

Rüyada ışıklı böcek görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine tabir olunur.

Rüyada ışıklı böcek gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada ışık saçan böcek görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, kar elde edileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ışık böceği görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada ışıklı böcek görmek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada ışıklı insan görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada beyaz parlak ışık görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, hayallerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı ışıkta geçmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işarettir.

Rüyada camide ışık görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, yeni kısmetlere nail olacağına yorulur.

Rüyada ışıklı yüzük görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, başarılarının ve kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments