Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli ışıklar görmek

Rüyada renkli ışıklar görmek

Rüyada renkli ışıklar görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, yıpranacağına, şansın ve kısmetin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli ışıklar gördüyseniz:

  • Araştırma yapmanızın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada renkli ışık görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk ışık görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde renkli ışıklar görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına delalet eder.

Rüyada renkli ışıklar görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına alamet eder.

Rüyada ışık nur görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, hakkıyla kazanca, atılan adımların sıkıntı yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada ışığı yakmak zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulur.

Rüyada yeşil ışıkta geçmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ışıklandırma görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments