Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay ışığını görmek

Rüyada ay ışığını görmek

Rüyada ay ışığını görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ay ışığını gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmeyin.

Rüyada ay ışığında yürümek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına işaret eder.

Rüyada ay ışığını görmek işlerini büyüteceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada ay yıldız bayrak görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, problemlerinin çözüleceğine işaret eder.

Rüyada ay batması görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde yıldız ve ay görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına yorulur.

Rüyada ay ve minare görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada ay tutulması görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada aygaz temizlemek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kısmetlerin azalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments