Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız ışığı görmek

Rüyada yıldız ışığı görmek

Rüyada yıldız ışığı görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, çok başarılı olunacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine işaret eder.

Rüyada yıldız ışığı gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratma gayreti içinde olmalısınız.

Rüyada yıldız ışığı görmek parasının ve makamının artacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuvvetli ışık görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına yorulur.

Rüyada evde ışık görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ışıklı şehir görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı ışıktan geçmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar üstünde ışık görmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, işlerinin hızlanacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına alamet eder.

Rüyada elektrik ışığı görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına delalettir.

Rüyada altın ışık görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments