Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıklı uçak görmek

Rüyada ışıklı uçak görmek

Rüyada ışıklı uçak görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına delalettir.

Rüyada ışıklı uçak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kıskançlıkları yüzünden hoş olmayan durumlara düşebilirsiniz.

Rüyada ışıklı uçak görmek şansının yaver gideceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece gökyüzünde ışık görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ışık demeti görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ay ışığında yürümek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ışıklı kapı görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada karanlığın içinde ışık görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına yorulur.

Rüyada ışık saçan yüzük görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet eder.

Rüyada camide ışık görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments