Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakalamaç oynamak

Rüyada yakalamaç oynamak

Rüyada yakalamaç oynamak kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kazancın artmasına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine rivayet eder.

Rüyada yakalamaç oynamak gördüyseniz:

  • O konuda inadı bırakın.

Rüyada yakalamaç oynamak sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakar top oynamak sıkıntıların bir anda biteceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, maceralara atılacağına rivayet eder.

Rüyada yakan top oynamak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin babasına yakalanmak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada annene yakalanmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada doluya yakalanmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada düşmana yakalanmak daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işarettir.

Rüyada yakarak adam öldürmek zevki sefa içinde yaşayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments