Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon ışığı görmek

Rüyada telefon ışığı görmek

Rüyada telefon ışığı görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, çok güzel adımlar atılacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefon ışığı gördüyseniz:

  • Belli konular belli bir ilerleme süreci içinde gelişme göstereceğe benziyor.

Rüyada telefon ışığı görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan ışık görmek yeniden can bulacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde parlak ışık görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına yorulur.

Rüyada havada ışık görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ışık görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada yıldız ışığı görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine inanılır.

Rüyada evde ışık yandığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine inanılır.

Rüyada ışık topu görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments