Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronun değiştiğini görmek

Rüyada patronun değiştiğini görmek

Rüyada patronun değiştiğini görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada patronun değiştiğini gördüyseniz:

  • Belli önerilerinizi, planlarınızı veya teklifleri gözden geçirmeniz gerektiğini gösteren işaretleri görmezden gelmeyin.

Rüyada patronun değiştiğini görmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işarettir.

Rüyada patronun kızdığını görmek fesada bulaşacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada patronunun elini öpmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına delalet eder.

Rüyada patronu çalışırken görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine inanılır.

Rüyada patronla kavga ettiğini görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada patronla görüşmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, lüks şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş patronu görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işarettir.

Rüyada patronuna aşık olmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments