Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kisileri görmek

Rüyada ölmüş kisileri görmek

Rüyada ölmüş kisileri görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kisileri gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişiler sıklıkla karşınıza çıkabilir.

Rüyada ölmüş kisileri görmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sorunların tamamen biteceğine delalet eder.

Rüyada erkek kiyafet görmek parasının ve canın güvende olacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına işaret eder.

Rüyada ses kisilmasi görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki kisinin arasinda kalmak kısmetlerin artacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada evladina kizmak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada kişneyen at görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalettir.

Rüyada kavrulmus kiyma görmek yapılan planların alt üst olacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına rivayet eder.

Rüyada is kiyafeti görmek böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, onurlu bir hayat süreceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments