Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ili kiye girmek

Rüyada ili kiye girmek

Rüyada ili kiye girmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada ili kiye girmek gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada ili kiye girmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, sorumluluk alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocayi kiskanmak maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işaret eder.

Rüyada erkek kiyafet görmek ondan şifa göreceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiza hamile kalmak eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, günahlarına tövbe edeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret eder.

Rüyada evladina kizmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, şan şöhret kazanacağına delalettir.

Rüyada kisir yaptiğini görmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kizin elini tutmak tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, işinin başına geçeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada at kişnemesi görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments