Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı beklemek

Rüyada arkadaşı beklemek

Rüyada arkadaşı beklemek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, sağlığına kavuşacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşı beklemek gördüyseniz:

  • Ağırbaşlı olmaya verdiğiniz önem başarınızın derecesini belirleyebilir.

Rüyada arkadaş beklemek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını beklemek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı beklemek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cevap beklemek parasını ve malını kaybedeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada kocasını beklemek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden telefon beklemek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü beklemek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada ambulans beklemek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, çok kötü günler geçireceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments