Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cevap beklemek

Rüyada cevap beklemek

Rüyada cevap beklemek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, kafasının da rahat edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada cevap beklemek gördüyseniz:

  • Anne ya da yakınınız olan başka bir yaşlı kadın yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Rüyada cevap beklemek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada cevap anahtarı görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, ferah bir eve geçileceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına delalet eder.

Rüyada telefonda cevapsız çağrı görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, mutlulukların yarım kalacağına delalet eder.

Rüyada olumsuz cevap almak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, düşmanına galip geleceğine tabir olunur.

Rüyada soruların cevaplarını görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, çok üst mevkilere geleceğine tabir olunur.

Rüyada cevapsız çağrı görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cevapsız arama görmek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, yönlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sınav cevaplarını görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments