Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaş beklemek

Rüyada arkadaş beklemek

Rüyada arkadaş beklemek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaş beklemek gördüyseniz:

  • Hangi türden olursa olsun, gerilimli durumdaki bütün ilişkilerinizi ılımlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada arkadaşını beklemek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşı beklemek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işarettir.

Rüyada arkadaş beklemek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ikiz bebek beklediğini görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada banka sırası beklemek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta beklemek daha bir sevileceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada tren beklemek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanı beklemek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments