Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmakta balık tutmak

Rüyada ırmakta balık tutmak

Rüyada ırmakta balık tutmak kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, dertlerin dermanının bulunacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada ırmakta balık tutmak gördüyseniz:

  • Bir fikriniz karlı bir maceraya dönüşebilir.

Rüyada ırmaktan balık tutmak sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmakta balık tutmak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada ırmak içinde balık görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine işarettir.

Rüyada ırmak ve balık görmek ömür boyu başarılı olacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada ırmakta balık görmek Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zor durumların biteceğine işarettir.

Rüyada ırmakta balık avlamak üçüncü gözünün açılacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada balık büyük balık tutmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çayda balık tutmak hem de sevdiklerinin olacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments