Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmak kenarında gezmek

Rüyada ırmak kenarında gezmek

Rüyada ırmak kenarında gezmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada ırmak kenarında gezmek gördüyseniz:

  • Nezaketten uzaklaşmak korkusu yüzünden iş yaşamında suistimale açıksınız.

Rüyada ırmak kenarında gezmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ırmak kenarında olmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine yorulur.

Rüyada ırmak kenarında ev görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada ırmak kenarında yürümek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, daha fazla başarı kazanılacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ırmak kenarında yılan görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ırmak kenarında oturmak günahlarının affedileceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmak kenarı görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ırmakta kayıkla gezmek moralinin her zaman yerinde olacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments