Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmakta boğulmak

Rüyada ırmakta boğulmak

Rüyada ırmakta boğulmak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına rivayet eder.

Rüyada ırmakta boğulmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler size zarar verebilir.

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ırmakta boğulduğunu görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ırmakta boğulan birini görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, acı tecrübeler edineceğine inanılır.

Rüyada ırmakta boğulmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine tabir olunur.

Rüyada ırmağa girdiğini görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına inanılır.

Rüyada ırmağa atlamak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada ırmakta balık tutmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada çamurlu ırmak görmek çok kötü hissedileceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments