Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmak içinde balık görmek

Rüyada ırmak içinde balık görmek

Rüyada ırmak içinde balık görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, elinin darda kalmayacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmak içinde balık gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılacak değişiklikler iş hayatınızı cesaretlendirebilir.

Rüyada ırmak içinde balık görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulur.

Rüyada ırmak içinde yürümek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ırmak ve balık görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, geniş geniş yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ırmaktan balık tutmak ona dört elle gönülden bağlanacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Rüyada ırmakta balık görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmakta balık avlamak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, maddi olanaklarının artacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada ırmakta balık tutmak iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardağın içinde balık görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, borçlarının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments