Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmakta balık görmek

Rüyada ırmakta balık görmek

Rüyada ırmakta balık görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, aç kalacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, hayallerinin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada ırmakta balık gördüyseniz:

  • Zarafetiniz pek çok konunun anahtarı olabilir.

Rüyada ırmakta balık tutmak bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği rivayet eder.

Rüyada ırmakta balık görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret eder.

Rüyada ırmakta balık avlamak kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, ondan şifa göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ırmaktan balık tutmak hayatının iyileşeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına tabir olunur.

Rüyada ırmak ve balık görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, ününün çoğalacağına işaret eder.

Rüyada ırmak içinde balık görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ırmakta yün yıkamak itibarın ve makamın yükseleceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına inanılır.

Rüyada ırmak içinde yürümek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments