Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmaktan balık tutmak

Rüyada ırmaktan balık tutmak

Rüyada ırmaktan balık tutmak çok zor günler geçireceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, kişinin can derdine düşeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada ırmaktan balık tutmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili konulardaki teşhis benzeri durumlarda da doğru zamanı beklemenizde fayda var.

Rüyada ırmaktan balık tutmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine yorulur.

Rüyada ırmakta balık tutmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmak ve balık görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine alamet eder.

Rüyada ırmak içinde balık görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ırmakta balık avlamak rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ırmakta balık görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet eder.

Rüyada yunus balığını tutmak rızkından olacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tekneyle balık tutmak umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments