Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çayda balık tutmak

Rüyada çayda balık tutmak

Rüyada çayda balık tutmak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada çayda balık tutmak gördüyseniz:

  • Çözüme kavuşmamış bazı konular sizin lehinize bir seyir izleyebilir.

Rüyada çaydan balık tutmak eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine inanılır.

Rüyada çayda balık tutmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çayda balık yakalamak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada çayın içinde balık görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çayda balık görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye rivayet etmektedir.

Rüyada havuz balık tutmak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balon balığı tutmak girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada durgun suda balık tutmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments