Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmak şelale görmek

Rüyada ırmak şelale görmek

Rüyada ırmak şelale görmek kazancının azalmayacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada ırmak şelale gördüyseniz:

  • Riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var.

Rüyada ırmak şelale görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada ormanda şelale görmek yeni bir hayata adım atılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada su şelale görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz ve şelale görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şelalede yıkanmak kendisine yeni kısmetler sunacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz şelale görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelaleye çıkmak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, ticaretinin de hızlanacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına yorulur.

Rüyada şelale görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments