Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz şelale görmek

Rüyada beyaz şelale görmek

Rüyada beyaz şelale görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz şelale gördüyseniz:

  • Olumlu tepkiler alırsanız, sizi kimse tutamayacağa benziyor.

Rüyada beyaz şelale görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş şelale görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bal şelalesi görmek kazancının azalacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, işinde terfi alacağına delalet eder.

Rüyada şelale altında ıslanmak kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada bulanık şelale görmek bazı ortaklıklar kuracağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada susuz şelale görmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada uzaktan şelale görmek büyük bir yükten kurtulacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, işe zorla gidip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünden geçmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments