Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmak görmek

Rüyada ırmak görmek

Rüyada ırmak görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, büyüyeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayra ve esenliğe yorulmaktadır.

Rüyada ırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde ki birisinin değişen kararı veya kararsızlığı sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada ırmak üstünden geçmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına alamet eder.

Rüyada ırmağa düşmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, hayırlı işe, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ırmak kenarında yürümek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine işarettir.

Rüyada sütten ırmak görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, hastalıklarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ters akan ırmak elinin sıkışacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi ırmak görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ırmaktan geçtiğini görmek tecrübelerini aktaracağına, kızına daima sahip çıkacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine rivayet eder.

Rüyada ırmakta balık görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments