Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri siyah erik görmek

Rüyada iri siyah erik görmek

Rüyada iri siyah erik görmek dünya mallarının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada iri siyah erik gördüyseniz:

  • Olayları farklı bir bakış açısıyla değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada siyah iri erik görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada iri siyah erik görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil iri erik görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri erik yemek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri erik görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada iri siyah göz görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada siyah iri göz görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, maddi anlamda rahatlık göreceğine işarettir.

Rüyada siyah iri yılan görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments