Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri erik görmek

Rüyada iri erik görmek

Rüyada iri erik görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri erik gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerle karşılaşsanız da, sonunda nerede durmak istediğinize karar vermiş olabilirsiniz.

Rüyada yeşil iri erik görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada siyah iri erik görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri erik yemek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulur.

Rüyada iri erik görmek uykusuz geceler yaşanacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına delalet eder.

Rüyada iri siyah erik görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, alanında marka bir isim olacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada iri şeftali görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada iri yumurta görmek maddi gücünün azalacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri ceviz görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments