Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri erik yemek

Rüyada iri erik yemek

Rüyada iri erik yemek düşünmeden hareket edeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri erik yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bundan sonra ne yapmanız gerektiği konusunda üzerinizde baskı kurmak isteyebilirler.

Rüyada iri erik yemek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına inanılır.

Rüyada siyah iri erik görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada iri siyah erik görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına işarettir.

Rüyada yeşil iri erik görmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına alamet eder.

Rüyada iri erik görmek yokluk içine gireceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine inanılır.

Rüyada iri kiraz yemek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri siyah zeytin yemek depresyona gireceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada iri dut yemek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, geçim derdi yaşamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments