Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah iri yılan görmek

Rüyada siyah iri yılan görmek

Rüyada siyah iri yılan görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine delalet eder.

Rüyada siyah iri yılan gördüyseniz:

  • Başkaları için harcama yapmanız gerekmiyor.

Rüyada siyah iri yılan görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, sorunlarını unutacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada iri siyah yılan görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri siyah göz görmek ailesini kaybedeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, özgüveninin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri siyah erik görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, daha güçlü hale geleceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine tabir olunur.

Rüyada iri siyah üzüm görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına işarettir.

Rüyada iri siyah üzüm yemek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalet eder.

Rüyada siyah iri böcek görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah iri erik görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments