Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil iri erik görmek

Rüyada yeşil iri erik görmek

Rüyada yeşil iri erik görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil iri erik gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Rüyada yeşil iri erik görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına alamet eder.

Rüyada iri erik görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri erik yemek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada siyah iri erik görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, doğru adımlar atacağına yorulur.

Rüyada iri siyah erik görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri yeşil zeytin görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine delalettir.

Rüyada yeşil iri göz görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalettir.

Rüyada iri yeşil yılan görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments