Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri armut yemek

Rüyada iri armut yemek

Rüyada iri armut yemek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, karşılıksız bırakmayacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada iri armut yemek gördüyseniz:

  • Kişisel istekleriniz artabilir.

Rüyada iri armut yemek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada iri armut görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, nefsine uyacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Rüyada küçük armut yemek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada olmuş armut yemek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut yemek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına işarettir.

Rüyada kurtlu armut yemek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, geçim derdinin olmayacağına işarettir.

Rüyada yeşil armut yemek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına işaret eder.

Rüyada olgun armut yemek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments