Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri portakal görmek

Rüyada iri portakal görmek

Rüyada iri portakal görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, hayallerinin gerçek olacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri portakal gördüyseniz:

  • Belli bir konuya, pozisyona veya duruma bağlı olmanız, önünüzdeki diğer olanakları ya da fırsatları değerlendirmenizi zorlaştırabilir.

Rüyada iri portakal görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada portakal suyu sıkıp içmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada portakal toplamak ve yemek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kan portakal görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal bahçesi görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine inanılır.

Rüyada mandalina portakal görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıkılmış portakal suyu içmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada portakal tatlısı yemek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments