Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri örümcek görmek

Rüyada iri örümcek görmek

Rüyada iri örümcek görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüleceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine delalettir.

Rüyada iri örümcek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin problemlerinden kendiniz için yararlı dersler çıkartabileceğiniz bir aydasınız.

Rüyada iri örümcek görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına rivayet eder.

Rüyada iri siyah örümcek görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada iri beyaz tavuk görmek tüm keyfinin kaçacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri siyah karınca görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, sıkıntılar son bulacağına tabir olunur.

Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına delalet eder.

Rüyada iri taneli üzüm yemek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, yolunun açılacağına inanılır.

Rüyada yeşil iri erik görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri hurma görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments