Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri siyah yılan görmek

Rüyada iri siyah yılan görmek

Rüyada iri siyah yılan görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri siyah yılan gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler devrede dikkatli adımlar atmalısınız.

Rüyada iri siyah yılan görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada siyah iri yılan görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah iri zeytin görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, emeklerin boş yere harcanacağına inanılır.

Rüyada iri siyah zeytin görmek imkânsızlıklarının biteceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına işarettir.

Rüyada iri siyah üzüm görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada iri siyah köpek görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, yanlışlara düşeceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah iri köpek görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Rüyada iri siyah fare görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments